Шуто Оризари

Шуто Оризари одбележува 22 години од формирањето на општината

 Општина Шуто Оризари денес прославува 22 години од формирањето на општината како посебна единица на локалната самоуправа во рамките на градот Скопје.

 

По тој повод вечерва на плоштадот во општината ќе се одржи манифестација на која ќе сприсуствуваат градоначалникот, членовите на Советот и граѓаните на општина Шуто Оризари.




© Скопски портал. Сите права се заштитени.