Сарај

Утре без вода Копаница и Буковиќ во Општина Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека:

на ден 21.09.2021 година, вторник поради чистење и дезинфекција  на резервоарот во населено место Копаница во Општина Сарај, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населените места Копаница и Буковиќ во периодот од 08:00 до 14:00 часот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.