Сарај

Утре без струја делови на Сарај

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без струја ќе останат:

Во периодот од 10.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од селата Љубин и Кондово, како и објектите на Даути Комерц и УКА Комерц. ( Oпштина Сарај )
© Скопски портал. Сите права се заштитени.