Сарај

Дел од Општина Сарај утре без струја

Од 8:30 до 14:30 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од скопските села Арнакија, Буковиќ, Ласкарци , Раовиќ, Паничари, Семениште, Чајлане и објектите околу езерото Треска.

 

Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.