Општина Петровец ја пушти во употреба главната улица во с. Чифлиг (ВИДЕО)

Главната улица во с. Чифлиг во должина од 450 метри е целосно реконструирана од страна на Општина Петровец.

Сите средства за овој проект се од буџетот на Општина Петровец. Со сите досегашни зафати веќе се решени 90% од барањата на жителите на ова село.

 

И во услови на светска епидемија Општина Петровец продолжува со сериозна градежна офанзива во 7 населени места на нејзина територија.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.