Општина Петровец започна со реконструкција на главната улица во с.Чифлиг (ВИДЕО)

Општина Петровец започна со целосна реконструкција на главната улица во с.Чифлиг, која ќе биде завршена за 10-15 дена.

Улицата се протега низ целото село и има должина од 450 метри, а ширина 3,5 метри.

 

Финансиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Петровец во висина од 4400 000 денари.

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.