Општина Петровец поставува одводна канализациона мрежа на ул.11 во н.м. Петровец (ВИДЕО)

Општина Петровец започна со поставување на одводна канализациона мрежа на ул.11 во н.м. Петровец во должина од 200 метри.

Финансиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Петровец во висина од 408 000 денари.

 

Во н.м. Петровец останува уште ул. 22 каде наскоро ќе се постави канализациона мрежа од 400 метри како и 4 краци на улици, со кои н.м. Петровец целосно ќе се покрие со канализациона мрежа.

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.