Општина Петровец гради пензионерско катче во н.м. Катланово (ВИДЕО)

По барање на пензионерите од н.м. Катланово, Општина Петровец започна со градба на ново пензионерско катче.

Објектот се реализира со средства од буџетот на Општина Петровец и ќе биде готов за еден месец.

 

Ова катче ќе биде и целосно опремено со инвентар за потребите на пензионерите.

 

Општина Петровец исто така обезбеди и опремување со спортски реквизити на новата спортска сала во н.м. Катланово.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.