Пуштена во употреба нова улица во Општина Петровец (ВИДЕО)

Денеска е пуштена во употреба ул. 6 во н.м. Петровец со должина од 660 метри. Пред асфалтирањето на улицата беа поставени водоводна и канализациона мрежа.

Средствата од 5 000 000 ден. се обезбедени целосно од буџетот на Општина Петровец.

 

Општина Петровец работи на уште 3 нови улици во н.м. Петровец.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.