Општина Петровец гради соблекувални за фудбалскиот клуб Долно Коњари (ВИДЕО)

Општина Петровец гради соблекувални за фудбалскиот клуб Долно Коњари и тое е последната ветена соблекувална за фудбалските клубови во општината.

Средствата се во висина од 1 347 000 денари и се целосно обезбедени од буџетот на Општина Петровец.

 

Се очекува соблекувалните да бидат готови за еден месец.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.