АМБАСАДАТА НА СЛОВАЧКА ДОНИРАШЕ ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ПЕТРОВЕЦ (ВИДЕО)

Амбасадорот на Словачка, Хенрик Маркуш денеска ја посети Општина Петровец.

 

Заедно со градоначалникот на Општина Петровец, Борче Митевски делеа бесплатни заштитини маски за граѓаните во општината. Целта е да се зголеми свеста на населението за заштита од коронавирусот. Обраќањата од прес-конференцијата по повод настанот може да ги погледнете во видеото...

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.