Се асфалтира главната улица во Средно Коњари во Општина Петровец (ВИДЕО)

Денеска се започна со асфалтирање на главната улица во селото Средно Коњари во Општина Петровец, во должина од 420 метри, ширина од 3,5 метри и дебелина на асфалтот од 5 до 6 сантиметри.

Инвестицијата изнесува 2000000 денари и е обезбедена од буџетот на Општина Петровец.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.