ИЗГРАДБА НА КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА ВО ГОРНО КОЊАРИ ВО ОПШТИНА ПЕТРОВЕЦ (ВИДЕО)

Во населеното место Горно Коњари во Општина Петровец се гради одводна мрежа во должина од 550 метри.

Инвестицијата е обезбедена од буџетот на општината во висина од 1200000 денари.

 

Со овој крак 70% од населеното место е обезбедено со канализациона мрежа.

 

Следува изградба на канализациона мрежа на ул.1 и крак на ул.1 во населеното место Петровец.

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.