Дератизација во Кисела Вода

Општина Кисела Вода во соработка со Центарот за јавно здравје изврши пролетна дератизација за уништување на штетни глодачи. 

 

Со дератизацијата во сите месни и урбани заедници се опфатени 3863 шахти, информираат од општината.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.