Патот кој води кон Теферич 30 дена ќе биде затворен за сообраќај

Локалната самоуправа ги замолува учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат градежните зафати на патот.

 
Општина Кисела Вода информира дека во следните 30 дена заради санација патот кој води кон населеното место Теферич ќе биде затворен за сообраќај.© Скопски портал. Сите права се заштитени.