Темелковски ќе ги посети сите месни и урбани заедници

Градоначалникот Филип Темелковски со цел да ги слушне предлозите, потребите и барањата на жителите на Кисела Вода,  од денеска па се до крајот на овој месец ќе ги посети сите месни и урбани заедници.

 

Средбите ќе се одвиваат по следниот распоред:

 

21.10.2019 Припор

локација: МЗ Припор  

почеток: 18:00 часот

 

21.10.2019 УЗ Кисела Вода

локација: ООУ Круме Кепески

почеток: 19:15 часот

 

22.10.2019 МЗ село Драчево

локација: ООУ Климент Охридски

почеток: 18:00 часот

 

22.10.2019 Населба Драчево

локација: УЗ Драчево

почеток: 19:15 часот

 

23.10.2019 МЗ Усје и Стаклара

локација: МЗ Усје                         

почеток: 18:00 часот

 

23.10.2019 Пинтија

локација: МЗ Пинтија                                                            

почеток: 19:15 часот

 

 

24.10.2019 Пржино

локација: УЗ Пржино 

почеток: 18:00 часот 

 

24.10.2019 Црниче

локација: УЗ Црниче                                 

почеток: 19:15 часот

 

28.10.2019 УЗ Цветан Димов и Бирарија

локација: голема сала на Општина Кисела Вода 

Почеток: 18:00 часот

 

28.10.2019

локација: УЗ 11 Октомври - згради

почеток: 19:15 часот

 

29.10.2019

локација: УЗ Расадник

почеток: 18:00 часот

 

29.10.2019 УЗ 11 Октомври-бараки

локација: УЗ 11 Октомври - бараки

почеток: 19:15 часот

 

Од овие средби, кои ќе се одржат во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните ќе произлезе и носењето на Буџетот за 2020 година, информираат од општината.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.