Се асфалтира улицата „Бранко Заревски“, во населбата Драчево

Започнати се работните активности за асфалтирање на ул. „Бранко Заревски“, во населбата Драчево.

 

На улицата се поставува асфалт во должина од 600 метри и ширина од 7 метри.

 

Општина Кисела Вода апелира до граѓаните додека траат градежните активности да не ги паркираат возилата долж улицата.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.