Денеска без вода дел од Партизанска

Во текот на денешниот ден прекинато водоснабдување имаат корисниците на дел од Булеварот Партизански одреди од бр.58 до бр.83.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите на Водовод и канализација. 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.