Утре без вода дел од улицата Франклин Рузвелт во Карпош

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре, 07.06.2021, поради изведување на водоводен приклучок на цевка со пречник од ф-80мм на ул. Франклин Рузвелт бр.15 во Општина Карпош,

прекин во водоснабдување во време од 08:00 часот ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот па се до завршување со активностите.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.