Утре без вода улици од Карпош

Утре, поради дефект на ул. Разловечко Востание бр. 26 во нас. Карпош 4, прекинато водоснабдување ќе имаат

корисниците на дел од улиците Разловечко Востание, Трифун Бузлев, Столе Стојчев, Желево, дел од Волгоградска и дел од ул. Вич во Општина Карпош. Прекинувањето ќе започне во 09:00 часот и ќе трае до санирање на дефектот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.