Утре без вода дел од Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 25.02.2021 година, поради дефект на приклучна цевка од Ф – 1 цол на ул. Дрезденска бр. 26,

во периодот од 10.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Дрезденска, Њуделхиска, Наум Евро, Панче Пешев, Бахар Моис, Римска и Атинска, како и дел од корисниците од ул. Анкарска во Општина Карпош.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.