Утре без струја неколку улици во Карпош

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 20.01.2021 година, во периодот од 09:00-12:00 без електрична енергија ќе останат 

корисниците од дел од улиците Копенхагенска, Софиска, Петар Драганов и Стокхолмска во Општина Карпош.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.