Утре без вода дел од Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 30.11.2020 поради реконструкција на водоводна мрежа на Булевар Партизански Одреди 66,

прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Т.Ц. Алумина, зградата кај  „Базаро“ и кулата кај „Горење“ во Општина Карпош. 

 

Водоснабдувањето ќе биде прекинато во време од 09:00 часот до санирање на дефектот. 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.