Без вода дел од населбата Козле

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради реконструкција на водоводна мрежа од ф 100 мм на улицата Јуриј Гагарин - крак 4 во населбата Козле, во периодот до 13 часот, без вода ќе останат корисниците од улицата Јуриј Гагарин - крак 4, како и дел од корисниците од крак 6.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.