В недела без вода дел од корисниците во Карпош 1

Дел од корисниците во Карпош 1 в недела ќе останат без вода, извести ЈП „Водовод и канализација“.

„На 13.8.2020 поради уличен дефект  на цевка на булевар Илинден бб – карши Зоолошка градина во населба Карпош 1 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од Октомвриска револуција до ул. Рузвелтова, а со намален притисок хотелот Александар Палас“, се вели во известувањето.

Вводоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:30 часот до санирање на дефектот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.