Утре без струја делови од Скопје и неговата околина

Утре, 05.10.2021 год. се планирани прекини во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од градот Скопје и неговата околина:

во периодот од 12:00 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул.Востаничка, дел од ул. Св.наум Охридски,дел од ул.Баница (Општина К.Вода)

во периодот од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.лисиче, ул.Димитар Туриманџовски, нас. Лисиче, дел од ТЦ Лисиче, дел од ТЦ Лисиче околу маркет Елида.(Општина Аеродром)

во периодот од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од село Миладиновци, Дељадровци, Текија, ТС Петља Аеродром, (улично осветлување на клучката Аеродром Петровец) (Општина Илинден и Општина Петровец)

во периодот од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од Бул.Кузман Јосифовски Питу, дел од ТЦ Скопјанка, Мезе Бар (Општина Аеродром)

во периодот од 07:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Иван Хаџиниколов, куќните броеви од 75-87 околу НЛБ Тутунска Банка(Општина К.Вода)

во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Долно Количани, с.Пагаруша, с.Вртекица, с.Рамни Габер(Општина Студеничани), дел ос с.матка (Општина Сарај)

во периодот од 09:45 до 14:45 часот, корисниците од улСкупи -потрошувачите кај Ратко Митровиќ.(Општина Карпош)

во периодот од 08:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с.Шишево. (Општина Сарај)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.