Утре без струја делови од Аеродром, Карпош, Кисела Вода и Сарај

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 28.09.2021 година, без електрична енергија ќе останат:

 

во периодот од 08:00 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул. 23 Октомври броевите 1А, 111, и 113. (Општина Аеродром)

 

во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. Бањалучка, ул. Будимпештанска, Женевска и Бојковска (Хашка) (Општина Карпош)

 

во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од ул. Ристо Равановски во непосредна близина на ул. Борка Талески, (Општина Карпош) како и корисниците од ул. Ваташа(Општина Кисела Вода)

 

во периодот од 12:00 до 15:00 часот, корисниците на ул Михаил Чеков, ул. Димо Хаџи Димов 177, 179 и 181, ул. Димо Хаџи Димов улиците со парни броеви од 134 до 152, Марко Орешковиќ непарни броеви од 59 до 71(Општина Кисела Вода)

 

во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с. Шишево (Општина Сарај).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.