Утре без вода повеќе делови на Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација,  ги известува граѓаните дека утре, 15.09.2021 година, поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на ул. Дрезденска 38 и Анкарска во населба Тафталиџе,

 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул. Њу Делхиска, Дрезденска, Анкарска, Атинска, Алжирска, Бахар Моис, Римска, Наум Евро, Панче Пешев, Генерал Михајло Апостолски, Борка Талевски. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до до 13:00 санирање на дефектот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.