Утре без струја улици од Карпош, Чаир, Кисела Вода и Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници во главниот град:

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Ловќенска, ул.Леринска и ул.Илија Плавев(Општина Карпош)

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Методија Митевски, бул. Втора Македонска Бригада, ул. Касарна Илинден, ул.1671(Општина Чаир)

од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Саса 32, Пинтија(Општина Кисела Вода)

од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 3, с.Усје(Општина Кисела Вода)

од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Капчев(Општина Аеродром)

од 11:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Франклин Рузвелт зграда број 63(Општина Карпош)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.