Утре без струја дел од Лисиче и повеќе улици во Карпош

Утре, 10.09.2021 година, без електрична енергија ќе останат:

 

во периодот од 07.30 до 15.30 часот, дел од корисниците од ул. Лисец лоцирани околу игралиштето во село Горно Лисиче во Општина Аеродром.

 

во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Бриселска во Општина Карпош.

 

во периодот од 09.25 до 14.00 часот, корисниците од ул. Вич бр.26 и бр.28, како и корисниците од ул. Разловечко Востание – трговските дуќани, како и корисниците од околните броеви во Општина Карпош.

 

во периодот од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Ацо Шопов бр.56 и бр.56А, како и корисниците од ул.1606 бр.4 – зградата на фабрика Карпош – Атрија во Општина Карпош.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.