Утре и во вторник без струја повеќе делови на Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во следнмите два дена без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

 

на ден  30.08.2021 година (понеделмик)

од 09:00 до 11:30 часот, дел од ул. Горноврановска. (Општина Аеродром)

од 09:00 до 12:00 часот, дел од улиците: Козјак, Георги Димитров, Димо Хаџи Димов, Народни Херои и Локов.  (Општина Кисела Вода)

од 09:00 до 13:00 часот, дел од улиците Струшка, Јуриј Гагарин и Козле. пштина Карпош)

од 09:00 до 15:00 часот, дел од ул. Саса во нас. Пинтија.  (Општина Кисела Вода)

 

на ден  31.08.2021 година (вторник)

 

од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул. Прашка. (Општина Карпош)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.