Утре без струја повеќе делови на Скопје

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре,26.08.2021 година, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 07:00 до 11:00 часот,  корисниците од  ул. Христо Татарчев бр. 7, 16, 18, 20 и 22 како и дел од ул. Вера Јоциќ и дел од ул. Тодор Паница. ( Општина Кисела Вода)

од 07:00 до 15:30 часот,  корисниците од дел од  од ул. Кемал Ататурк,  ул. Цветан Димов бр.139, 144, 147, 153 и 155 како и дел од улица Џон Кенеди, ( зградите спроти Веро ). (Општина Чаир )

од 08:30 до 11:30 часот,  корисниците од дел од  нас. Злокуќани. ( Општина Карпош )

од 09:00 до 11:00 часот,  корисниците од стопанските објекти во кругот на поранешната фабрика - Стаклара. (Општина Кисела Вода )

од 09:00 до 12:00 часот,  корисниците од ул. 1 и ул. 3 во с. Студеничани.. (Општина Студеничани )

од 09:00 до 15:00 часот,  корисниците  од  Ул. Мишко Михајловски  бр.12, 17 и 21. (Општина Кисела Вода
© Скопски портал. Сите права се заштитени.