Утре без струја делови од Кисела Вода и Гази Баба

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре 24.08.2021 година, без електрична енергија ќе останат:

 

во периодот од 08:30 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул.Томе Арсовски. (Општина Кисела Вода);

во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на ул. Јани Лукровски згр. бр.5 (Општина Гази Баба )

во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од нас. Стопански двор - Блага вода (Општина Ѓорче Петров ), како и дел од ул.Георги Димитров, дел од ул. Локов, дел од ул. Козјак, дел од ул. Народни Херои, дел од ул. Димо Хаџидимов, дел од ул. Георги Димитров (Општина Кисела Вода)

во периодот од 08:00 до 09:00 часот, корисниците на дел од ул. Востаничка, дел од ул. Виктор Иванович Григорович, ул. Кара Трифун, дел од ул. Рилски Конгрес (Општина Кисела Вода)

во периодот од 13:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. Рилски Конгрес, дел од ул. Востаничка, ул. Кара Трифун, дел од ул. Виктор Иванович Григорович (Општина Кисела Вода)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.