Утре без струја делови од Скопје

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 10.06.2021 година, без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 06.30 до 07.30 часот, корисниците од ул. Благоја Стефковски, објектите во близина на КАМ маркет во Општина Гази Баба.

- во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 166 во нас. Крњево во Општина Центар.

- во периодот од 08:30 до 13:00 часот, корисниците на дел од ул. Иван Козаров броевите: 45 и 47 како и околните објекти ВО Општина Кисела Вода.

- во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Марко Орешковиќ во Општина Кисела Вода.

- во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од нас. Козле, подулица со бр.2 во Општина Карпош.

- во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од нас. Стопански Двор, во близина на „Галафарм“ во Општина Ѓорче Петров.

- во периодот од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с. Цветово во Општина Студеничани.

- во периодот од 09:30 до 10:30 часот, корисниците од ул. Благоја Стефковски. Објектите во близина на коњичкиот клуб „Хиподром“ во Општина Гази Баба.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.