Утре без струја повеќе делови на Скопје

Утре, 07.06.2021 година, без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 05.00 до 09.30 часот, корисниците од селата Љубин, Горно и Долно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје и Кондово во Општина Сарај, потоа Кучково и дел од корисниците од Волково во Општина Ѓорче Петров.

- во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. 2 во село Долно Соње во Општина Сопиште.

- во периодот од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Славка Динкова во нас. Драчево во Општина Кисела Вода.

- во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Џон Кенеди бр. 5 и ул. Серава од бр. 89 до бр. 143 во Општина Чаир.

- во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Панајот Гиновски во Општина Ѓорче Петров.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.