Скопски портал го честита Воскресението Христово-Велигден

СКОПСКИ ПОРТАЛ на сите верници им го честита христијанскиот празник, празникот над сите празници Воскресението Христово – Велигден. 

Нека е за многу години големиот празник! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
© Скопски портал. Сите права се заштитени.