Вечерва без полициски час поради Велигден

Вечерва нема да важи мерката полициски поради христијанскиот празник Велигден.

Според одлуката на Комисијата за заразни болести, полициски час нема да има ниту вечерта за празникот Рамазан- Бајрам на 12 мај.

Забраната за движење останува на сила во останатите денови со почеток во 21 часот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.