Од утре автобусите на ЈСП ќе возат до 21 часот

Јавниот превоз од утре ќе функционира до 21 часот во согласност со одлуката на Влада за забрана за движење на населението во периодот од 21 до 5 часот.

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат од 6 до 19.30 часот.

И натаму не работи жичницата на Водно, а не сообраќаат ниту трите линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и туристичката линија „Сити тур“.

И натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица во вторник, петок, сабота и во недела.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.