Утре без струја улици во Чаир и Гази Баба

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре, 26.04.2021 година, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

 

од 08:50 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул. Солунска, ул.Цветан Димов, ул.413, ул.Чаирска и Детската градинка во Општина Чаир;

 

од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.Томас Минцер и ул.Тодор Ецов во Општина Гази Баба.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.