Утре без струја корисници од Карпош, Сарај и Ѓорче

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 19.04.2021 година, поради технички зафати во електроенергетскиот систем во Град Скопје, без електрична енергија ќе останат:

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Панче Пешев. (Општина Карпош)

 

од 09:45 до 14:00 часот, корисниците на дел од с. Семениште и с. Чајлане (Општина Сарај)

 

од 09:30 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул. Ѓорче Петров згр. бр. 48 и згр. бр. 50, зградата на мебел Кристина, поранешениот објект на АРМ. (Општина Ѓ. Петров)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.