Утре без струја село Варвара и улици од Ѓорче

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 05.04.2021 година, поради технички зафати во електроенергетскиот систем на Град Скопје, без струја ќе останат:

 

Во периодот од 09:00-14:00 часот, корисниците на дел од с. Варвара во Општина Сопиште.

 

Прекините во Општина Ѓорче Петров ќе бидат  во период од 09:00-13:00 часот, и тоа кај корисниците од улиците: Пекљане 1, 3 и 5, со броевите од 10-30, како и објектите во околината на воениот отпад, ул. Лука Геров со броевите од 60-90.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.