Улици од Ѓорче и дел од с. Варвара во Сопиште утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре, 04.04.2021 г. без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел на ул. Пежљане подулици 1 и 5, броевите од 10 до 30, објектите во близина на Воениот отпад, како и ул. Лука Геров, броевите од 60 до 90 и објектите околу Воениот отпад во Општина Ѓорче Петров.

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од село Варвара во Општина Сопиште.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.