Утре без струја делови на Карпош и Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 09:00 до 12:00 часот, корисниците улиците: Демир Трајко и Московска. (Општина Карпош);

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од бул. Борис Трајковски бр.62 објектите на НИКОБ, РАМСТОР, А-1 до Тинекс маркет, како и подулиците со број: 6, 8, 10, и 12. (Општина Кисела Вода).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.