Утре без струја улици од Центар, Сопиште, Карпош и Ѓорче

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 24.03.2021 година, поради закажани тенички зафати без електрична енергија ќе останат:

од 08,30 – 12,30 часот зградата бр. 19 на ул. Козара (Општина Центар);

од 12,30 – 15,30 часот дел од с. Горно Соње – ул. 11 (Општина Сопиште);

од 09,30 – 13,30 дел од улиците Милан Марковиќ, Леринска и ул. Козле (мали броеви), како и корисниците од дел од ул. Миле Поп Јорданов и ул. Јуриј Гагарин бр. 21 и 23 (Општина Карпош) и

од 11,30 – 15,30 часот зграда бр. 21 на ул. Воин Драшкоци (Општина Ѓорче Петров).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.