Утре без вода дел од Автокоманда

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека на ден 19.03.2021 година (петок) поради промена на испустен вентил од  Ф -  150 мм., на ул. 808 бр. 1 н. Автокоманда,

од 10:00 часот до завршување на работите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. 808 (Скопска Пивара, Европа, Алфи Техномаркет, Меркур и сите други фирми од наведената улица).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.