В петок нема да работат шалтерите за даноци во Град Скопје

Градот Скопје известува дека заради техничка поддршка и подобрување на системот за даноци на имот, на 12.02.2021 година (петок) шалтерите во бараката број 16 нема да работат во периодот од 16:30 до 19:30 часот.

 

Редовното работење на шалтерите  за данок на имот ќе продолжи од понеделник, 15.02.2021 година.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.