Утре без вода дел од Стара Чаршија

Од ЈП  Водовод и Канализација информираат дека утре, 18.01.2021 година, поради дефект на ПП хидрант ф-80мм на ул. Лазар Танев бб (позади црквата Св.Спас), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Стара Чаршија во Општина Чаир.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.