Утре без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (Општина К. Вода)

-во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат корисниците на с. Марино (поточно на почетокот на с. Марино делот кон с. Кадино). (Општина Илинден), како и дел од с. Орман во истиот период од 09:00-15:00 часот. (Општина Ѓ.Петров)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.