Утре и на Божик градскиот автобуски превоз ќе се одвива по неделен возен ред

Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) - Скопје, ја информира јавноста дека поради верските празници Бадник и Божик, јавниот автобуски превоз утре, среда (6 јануари) и четврток (7 јануари) ќе се одвива по неделен возен ред.

Утре (6 јануари), дежурни ќе бидат билетарниците на Зелен пазар и Транспортен центар кои ќе работат од 7 до 19 часот, а од 7 до 13 часот ќе биде отворена билетарницата во Ѓорче Петров.

В четврток (Божик) билетарниците нема да работат.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.