Утре без струја улици од Карпош, Ѓорче и Кисела Вода

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат корисниците од следните улици:     

       

Од 08:30 до 09:30 часот, дел од потрошувачите на ул. Исаија Мажовски и ул. Стево   Филиповиќ. (Општина Ѓорче Петров)

 

Од 09:00 до 14:00 часот, дел од потрошувачите на ул. Јурин Гагарин и ул. Козле 2. (Општина Карпош)

 

Од 09:00 до 15:00 часот ул Доситеј Одбрадовиќ од бр. 1 до бр. 13, ул. Мишко Михајловски од бр. 45 до бр. 57. (Општина Кисела Вода)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.